Gisteren gemist: Feyenoord bestraft, rentree Xhaka lonkt

22 november 2019, 00:30   Bijgewerkt: 21 november 2019, 23:56

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 21 november.

UEFA straft Feyenoord: geen supporters mee naar FC Porto

Feyenoord moet het op donderdag 12 december in de uitwedstrijd tegen FC Porto stellen zonder eigen supporters. De UEFA heeft de Rotterdamse club verboden kaarten te verkopen voor het eerstvolgende Europese uitduel. Naar aanleiding van gebeurtenissen tijdens de uitwedstrijd tegen Young Boys krijgt Feyenoord de straf opgelegd.

Lille-coach boos op Mourinho om meenemen assistenten

Christophe Galtier is niet blij met José Mourinho, die woensdag werd aangesteld als nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De Portugees heeft Lille namelijk van twee stafleden beroofd: assistent-trainer João Sacramento en keeperstrainer Nuno Santos. Met name over de timing van Mourinho is de coach van de Franse club niet te spreken.

Recidivist Balotelli van training gestuurd bij Brescia

Mario Balotelli heeft om verkeerde redenen de schijnwerpers weer eens op zich gericht. Volgens Italiaanse media is de flamboyante spits donderdag van de training gestuurd bij Brescia.

Rentree bij Arsenal lonkt voor veelbesproken Xhaka

Granit Xhaka maakt zaterdag tegen Southampton mogelijk zijn rentree bij Arsenal. Dat heeft Unai Emery twee dagen voor de hervatting van de Premier League aangekondigd. De trainer en speler voerden onlangs een goed gesprek.

Racistisch bejegende Taison voor één wedstrijd geschorst

De Oekraïnse voetbalbond heeft Taison voor één wedstrijd geschorst. De Braziliaanse middenvelder van Shakhtar Donetsk kreeg anderhalve week geleden een rode kaart nadat hij slachtoffer werd van racisme.

Telstar heeft verrassing voor Ajax: meer uitsupporters welkom

In rap tempo heeft Telstar donderdag alle kaarten voor het bekerduel met Ajax verkocht. De club had ook een verrassing voor de Amsterdammers. In plaats van 350, mogen zij 650 supporters meenemen naar het Rabobank IJmond Stadion.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen