Van den Brom blikt vooruit: "Moeten winnen om bij te blijven"

Van den Brom blikt vooruit: "Moeten winnen om bij te blijven"

21 november 2019 – John van den Brom kijkt uit naar het weerzien met zijn oude club AZ, aankomende zaterdagavond de tegenstander van FC Utrecht. De trainer wil aanhaken bij de Alkmaarders, die zes punten meer hebben, en neemt daardoor alleen genoegen met de overwinning.In De Galgenwaard treffen de teams elkaar zaterdag. "Of het nou AZ is of een andere club waar ik ooit heb of gespeeld: het is altijd leuk en bijzonder om tegen een oude club te spelen. Omdat ik vijf jaar bij AZ heb gewerkt, is het helemaal bijzonder", zegt hij tegen het televisiekanaal van FC Utrecht.

De selectie van AZ is Van den Brom niet onbekend. "Het is leuk om spelers en staf terug te zien, maar het belangrijkste is om goed voorbereid te zijn en de wedstrijd te winnen. Dat moet ook als we willen bijblijven, zeker in deze fase van het seizoen waarin de onderlinge afstanden redelijk klein zijn."

Utrecht maakte dit seizoen een keer een slippertje tegen VVV-Venlo (1-2), maar won de rest van de thuiswedstrijden in de competitie. "We spelen thuis, in een zo goed als uitverkocht stadion en op een zaterdagavond. Dat brengt altijd iets extra's met zich mee. Wat dat is, hebben we gezien in de wedstrijd tegen PSV. Dat moeten we in deze wedstrijd weer proberen op te brengen."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020