'Bayern München richt vizier op ontslagen Pochettino'

21 november 2019, 13:10   Bijgewerkt: 21 november 2019, 14:45

Mauricio Pochettino werd afgelopen dinsdagavond ontslagen door Tottenham Hotspurs, maar volgens Sky Sports hoeft de manager niet lang stil te zitten voor hij een nieuwe klus begint. Bayern München, de club die drie weken geleden Niko Kovac ontsloeg, ziet namelijk wel heil in de komst van de Argentijn.

Pochettino leidde Spurs vorig jaar naar een plek in de Champions League-finale en eindigde op een vierde plek in de Premier League. De zwakke seizoenstart was voor de Noord-Londense club echter genoeg reden om de Argentijn te ontslaan. Volgens Sky is er nog geen concreet contact geweest tussen Bayern en het management van Pochettino, maar de manager zou erg hoog op het lijstje staan om al in januari aan de bak te gaan bij de Duitse landskampioen.

ColumnTottenham gooit club te grabbel met besluit

De Duitse recordkampioen ontsloeg Kovac na tegenvallende resultaten in de Bundesliga. Het stelde vervolgens Hansi Flick aan als interim-trainer, maar maakte ook direct kenbaar op zoek te zijn naar een trainer die het roer in januari al over zou kunnen nemen. De interesse in Pochettino zou goed nieuws kunnen zijn voor Ajax. Bayern is erg geïnteresseerd in de diensten van Erik ten Hag en zou in de zomer de droomkandidaat zijn voor de huidige nummer drie van de Bundesliga. Met de eventuele aanstelling van Pochettino zou dit van de baan zijn, tenzij hij voor een half jaar aan de slag gaat in München

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen