Fraser voor duel met oude werkgever Vitesse: "Geen rancune"

21 november 2019, 11:38   Bijgewerkt: 21 november 2019, 11:48

Henk Fraser werd ruim anderhalf jaar geleden ontslag bij Vitesse. Zondag staat de trainer met Sparta tegenover zijn oude werkgever. Hij kijkt uit naar de wedstrijd en koestert geen wrok tegen de club waar hij destijds werd ontslagen. "Als je weg bent onthoud je de mooiste momenten, ik heb geen rancune tegenover Vitesse", zei Fraser. 

De voormalige club van Fraser zit momenteel onder Leonid Slutsky niet lekker in zijn vel. De Arnhemmers verloor de laatste drie competitiewedstrijden. "Elke ploeg heeft een minder fase, maar als trainer kijk je verder dan dat", stelt hij in gesprek met de Gelderlander. "Wij hebben uit de laatste vier wedstrijden ook maar één punt gehaald. Ik kan me voorstellen dat de trainer van Vitesse een minder gevoel heeft vanwege de resultaten, maar je moet ook naar het spel kijken."

Fraser was twee jaar actief bij Vitesse en werd in het beste seizoen vijfde van Nederland, daarnaast won hij ook nog de beker met de Gelderse club.  "Ik kijk echt uit naar de wedstrijd. Ik heb daar waanzinnige mensen leren kennen. Ik wil wel gewoon winnen, maar dat lijkt me logisch. Ik heb eigenlijk niks waar ik rancune over zou moeten hebben. Ik heb vooral de mooie momenten onthouden", besluit hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen