Dessers wil meer: "Gaat zeker niet verkeerd, maar ik nog beter"

21 november 2019, 09:12

FC Utrecht en Heracles Almelo ruilden afgelopen zomer van spits, Adrian Dalmau trok naar de Domstedelingen terwijl Cyriel Dessers de omgekeerde weg behandelde. Tot nu toe lijkt de Heracles de meest gelukkige te kunnen zijn met de ruildeal. Dessers scoorde in de Eredivisie al acht keer en gaf daarbij ook nog eens vier assists. "Het gaat zeker niet verkeerd, maar ik ben nog lang niet verzadigd", zei hij.

Terwijl Dalmau nog maar vier wedstrijden speelde en kampte met verschillende blessures, scoort Dessers er lustig op los. Met zijn acht doelpunten heeft de Belg een groot aandeel in de uitstekende zevende plaats van Heracles. "Het gaat zeker niet verkeerd. Ik wil nog veel meer en kan nog veel beter", zei hij in gesprek met de Telegraaf.

Bij Utrecht zat de spits op een dood spoor. Tijdens het vorige seizoen had hij – mede door blessures – maar drie keer een basisplaats, waardoor de ruildeal met Heracles voor hem een perfecte transfer was. "Afgelopen zomer was dit voor alle partijen de beste oplossing. Ik ben blij met de keuze die ik heb gemaakt. Op dit moment is het voordelig uitgepakt voor Heracles, maar het is pas het begin. Wat ik nu heb laten zien, moet ik ook maar weer over een langere periode bevestigen."

De eerste wedstrijd voor Heracles na de interlandperiode is direct tegen Ajax. Dessers zag dat zijn voormalig werkgever net voor de interlandperiode volledig werd overklast door de Amsterdammers. "FC Utrecht had weinig kans. Als je van tevoren al gaat denken dat je toch geen kans maakt, dan hoef je een wedstrijd ook niet te spelen", stelt hij. "Heracles heeft recent goede prestaties geleverd tegen Ajax. Vorig seizoen hebben ze in Amsterdam gelijkgespeeld en thuis gewonnen. Het belangrijkste voor ons is dat we als we van het veld stappen tevreden kunnen zijn over wat we hebben laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen