Mourinho zet de toon: "Wat ik kan beloven? Échte passie"

Mourinho zet de toon: "Wat ik kan beloven? Échte passie"

20 november 2019 – José Mourinho staat te trappelen om te debuteren als manager van Tottenham Hotspur. Nadat hij woensdagochtend werd aangesteld, heeft de Portugees via de clubkanalen voor het eerst van zich laten horen. Tottenham speelt komende zaterdag tegen West Ham United. "Ik kan mijn geluk niet op, ik kijk uit naar deze uitdaging", aldus Mourinho."Wat ik kan beloven? Échte passie voor mijn werk, maar ook voor mijn club. Zo heb ik mijn hele carrière altijd gewerkt. Ik ben onder de indruk van deze selectie. Dit zijn geen woorden van dit moment nu ik hoofdtrainer ben van Tottenham. Dit heb ik de laatste jaren al herhaald, ook als tegenstander."

Column: Tottenham gooit club te grabbel met besluit

Mourinho roemt het potentieel van de club. "Het afgelopen decennium heeft de club zich goed ontwikkeld. Op White Hart Lane spelen tegen Tottenham was altijd moeilijk, maar mooi. Ik kwam hier altijd met respect." Tegenwoordig speelt Spurs in een hyper modern onderkomen. "Je bent te bescheiden als je dit een prachtig stadion noemt. Dit is het beste stadion ter wereld, dat is de realiteit.

Ook het trainingscomplex vindt The Special One ongeëvenaard. "Je kunt het vergelijken met sommige American Footbal-velden. In Europa kun je het met niets vergelijken en ik ben al op heel wat mooie plaatsen geweest. Hier moeten we met z'n allen trots op zijn. Deze omstandigheden zijn geweldig."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 13 december 2019

  2. donderdag 12 december 2019