Schuurs hoopt op speeltijd bij Ajax in cruciale CL-week

20 november 2019, 15:53

Ajax-verdediger Perr Schuurs hoopt komende week een belangrijke rol te krijgen in Amsterdam. Bij afwezigheid van Daley Blind én Joël Veltman (beide geschorst) wacht er voor de achterhoedespeler wellicht een kans in het elftal in de Champions League. "Ik ben blij dat ik veel minuten heb gemaakt deze week bij Jong Oranje, dat is goed voor mijn ritme."

Dat zei hij tegenover FOX Sports over zijn speeltijd bij Jong Oranje, waar hij in beide duels in actie kwam. "Dat is goed voor mijn aankomende wedstrijd met Ajax. Hopelijk kan ik daarin ook minuten maken", zei de nog altijd pas negentienjarige verdediger van Ajax. Dat hij tegen Engeland voortijdig werd gewisseld, was geen gemaakte afspraak met Ajax. "Althans, daar heb ik niks over gehoord."

Genoten van zijn speeltijd bij Jong Oranje heeft Schuurs zeker. "Het is een leuke groep, we kunnen het goed met elkaar vinden", aldus Schuurs, die ook blij was met de meer serieuze test tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland. "Mooi dat we uiteindelijk winnen. Hier heb je meer aan, dit zijn momenten waarmee je kunt meten. De wedstrijden tegen Gibraltar zijn niet de duels die je wilt spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen