Mourinho heeft assistent binnen en krijgt sneer van West Ham

20 november 2019, 16:44

José Mourinho heeft woensdag op zijn eerste dag als coach van Tottenham Hotspur meteen een nieuwe assistent-trainer gevonden. De Portugees gaat samenwerken met Joao Sacramento, die als assistent-trainer werkte bij Lille.

Sacramento was eerder al assistent van Leonardo Jardim bij AS Monaco en vertrok in januari 2017 naar Lille. Daar werkte hij succesvol als rechterhand van Cristophe Galtier, die Lille vorig seizoen naar de tweede plaats loodste in de Ligue 1 en tevens Coach van het Jaar werd in Frankrijk. Sacramento vertrekt per direct naar Londen waar hij Mourinho moet helpen om het bij Tottenham weer op de rit te krijgen. Ook Nuno Santos, die eveneens deel uitmaakte van de staf van Lille, verkast naar Engeland.

West Ham deelt sneer uit

Ondertussen maakt Mourinho zich op voor zijn eerste klus als trainer van Tottenham. Komende zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen West Ham United. The Hammers kijken al uit naar het weerzien met de Portugees, zo liet de club weten in een inmiddels verwijderde tweet. 'See you Saturday, José', stond er. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen