Van de Looi wijzigt Jong Oranje op vier plaatsen tegen Engeland

Van de Looi wijzigt Jong Oranje op vier plaatsen tegen Engeland

19 november 2019 – Bondscoach Erwin van de Looi heeft zijn opstelling op vier plaatsen gewijzigd voor het oefenduel met Jong Engeland dinsdagavond. Ludovit Reis, Kjell Scherpen, Kaj Sierhuis en Rick van Drongelen hebben een basisplaats gekregen ten opzichte van de 0-6 zege op Gibraltar, waardoor Maarten Paes, Justin Hoogma, Ferdi Kadioglu en Cody Gakpo op de bank beginnen.Omdat Joey Veerman eerder geblesseerd afhaakte en Jan Hoekstra op de bank begint bij Jong Oranje, zijn er geen debutanten te bewonderen in de basisopstelling: alle andere opgeroepen spelers hadden namelijk al interlands achter hun naam. Van de Looi liet eerder al doorschemeren dat hij het duel met de Engelsen wil gebruiken om enkele andere spelers aan het werk te zien, waardoor de opstelling dus enigszins gewijzigd is.

Bij de Engelsen is er een basisplaats voor supertalent Phil Foden (Manchester City), terwijl Mason Greenwood (Manchester United) op de bank begint. Oliver Skipp (Tottenham Hotspur) maakt zijn debuut in de basis. 

Opstelling Oranje: Scherpen; Zeefuik, Schuurs, Van Drongelen, Wijndal; Reis, De Wit, Koopmeiners; Dilrosun, Sierhuis en Kluivert

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 14 december 2019

  2. vrijdag 13 december 2019