Spoorboekje: terugblikken op interlandperiode, Oranje op rapport

Spoorboekje: terugblikken op interlandperiode, Oranje op rapport

20 november 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 20 november.
Specials

Spelersrapport
Het Nederlands elftal heeft de sterke EK-kwalificatiereeks dinsdagavond op passende wijze afgesloten. Tegen Estland legde Oranje niet het beste spel op de mat, maar daar deed de prestatie niets aan af: 5-0. Georginio Wijnaldum was de grote man met een hattrick, maar ook veel andere spelers scoorden een voldoende. Zoals altijd legt FCUpdate.nl de spelers langs de meetlat in het spelersrapport. 

Oranje: racisme-statement en de rechtsbackpositie
Het ging na Nederland - Estland ook over het racisme-statement van Georginio Wijnaldum en Frenkie de Jong. Die laatste sprak zich daarover uit. Ook was de rechtsbackpositie van Oranje gespreksonderwerp in de mixed zone. Quincy Promes mocht zich in die rol laten zien. Hij is alweer de zesde rechtsback in de periode Ronald Koeman.

Wedstrijden

Wycombe Wanderers – Tranmere Rovers (20.45 uur)
De dagen tussen interlands en competitievoetbal zijn in de regel altijd zeer rustig, dus wie nog voetbal wil zien, moet goed zoeken. In Engeland staan de replays in de FA Cup op de rol, voor de echte fanatiekeling. Wycombe Wanderers en Tranmere Rovers staan voor de derde keer binnen tien dagen tegenover elkaar, dus beide ploegen kennen elkaar door en door.

Voetbal op tv

22.00 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, talkshow

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 7 december 2019

  2. vrijdag 6 december 2019