Klaassen maakt zich nog geen zorgen na slechte start Bremen

19 november 2019, 14:00

Werder Bremen staat na elf speelrondes twee punten boven de streep en wist al ruim twee maanden geen wedstrijd meer te winnen. Davy Klaassen is zich ervan bewust dat zijn ploeg het na de interlandperiode over een andere boeg moet gooien, maar maakt zich nog geen zorgen. "Ik maak me niet druk om degradatie, het komt wel", zei hij.

Klaassen maakte in 2018 de overstap naar Bremen na een mislukt avontuur bij Everton. De in Hilversum geboren middenvelder is sindsdien een vaste kracht bij de Noord-Duitse formatie en draagt zelfs vaak de aanvoerdersband. Dit seizoen wil het nog niet echt lopen bij Werder en de ploeg bevindt zich door slechts twee overwinningen in de eerste elf wedstrijden dan ook in de onderste regionen van de Bundesliga.

"Ik ben niet bezorgd om degradatie. We hebben goed gespeeld in veel wedstrijden, maar lieten de punten liggen", sprak de 26-jarige offensieve middenvelder op de persconferentie van de Duitse club. "Het is na zo'n start duidelijk dat er iets moet veranderen, maar ik heb er vertrouwen in dat dit ook gaat gebeuren. De tegengoals vallen veel uit dode spelmomenten, we maken in die situaties te veel fouten. Dat is iets wat we beslist beter moeten doen."

Klaassen begon in alle elf de wedstrijden in de basis en was goed voor drie goals en twee assists. In de laatste wedstrijd voor de interlandperiode miste hij echter een penalty op de gelijkmaker tegen Borussia Mönchengladbach. "Ik heb er met de coach over gesproken, maar we hebben geen nieuwe nemer aangesteld. Misschien dat iemand anders de penalty's wil nemen, maar het belangrijkste is dat de bal erin gaat", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen