Vitesse hoopt op Honda, Chelsea-huurling hervat training

Vitesse hoopt op Honda, Chelsea-huurling hervat training

19 november 2019 – Vitesse is druk bezig om nieuwe aanwinst Keisuke Honda speelgerechtigd te krijgen voor het duel met Sparta Rotterdam van aankomende zondag, meldt een woordvoerster van de Arnhemse club. Verder sluit Chelsea-doelman Jamal Blackman aan bij de training van Vitesse. Hij is bezig met zijn revalidatie na een zware knieblessure.Honda werd voor de interlandperiode gepresenteerd als nieuwe aanwinst van de Gelderse ploeg. De Japanner trainde al een tijdje mee met Vitesse en beide partijen kwamen begin november een contract overeen tot het einde van het seizoen. "We hopen en verwachten wel dat hij op tijd speelgerechtigd is", stelt de woordvoerster van Vitesse.

Chelsea-huurling hervat training
Jamal Blackman is per direct begonnen met trainen bij de Arnhemse club, meldt de Gelderlander. De Chelsea-huurling gaat allereest herstellen van zijn knieblessure om op termijn weer terug te keren op zijn oude niveau. Volgens Chelsea kan Blackman dat het beste doen bij Vitesse, omdat hij in Londen alleen maar met jeugdspelers zou trainen.

Vitesse zit met Remko Pasveer, Kostas Lamprou, Bilal Bayazit en Jeroen Houwen al aardig ruim in de doelverdedigers. Blackman zal zich daar dus voorlopg bijvoegen. De voormalig Engels jeugdinternational werd al meerdere malen verhuurd door Chelsea. Hij is naast Charly Musonda de tweede speler die tijdelijk overkomt uit Londen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 15 december 2019

  2. zaterdag 14 december 2019