Messi en Cavani ruziën in Tel Aviv: "Wil je vechten?"

19 november 2019, 11:41

Uruguay en Argentinië troffen elkaar dinsdag in een wedstrijd die vriendschappelijke van aard was, maar echt vriendelijk ging het er niet aan toe in het Israëlische Tel Aviv. Argentijnse media melden dat Lionel Messi en Edinson Cavani het op het veld met elkaar aan de stok kregen en de ruzie in de spelerstunnel werd voortgezet.

De twee clashten nadat aan het einde van de eerste helft een harde tackle werd gemaakt op Messi. De dienstdoende arbiter zag er geen overtreding in en liet het spel doorgaan. Een woordenwisseling tussen Cavani en Messi volgde, waarin de Uruguayaan de Argentijn uitdaagde. "Wil je vechten?", zou Cavani hebben gezegd. "Wanneer je maar wilt", antwoordde Messi.

Een paar minuten later zochten de kemphanen elkaar op in de spelerstunnel. Luis Suárez - vriend van Messi en landgenoot van Cavani - kwam naar verluidt tussenbeide om te voorkomen dat de ruzie escaleerde. Na rust clashten de twee niet nog een keer. Door een late rake strafschop van Messi eindigde de oefeninterland in een 2-2 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen