Spaanse verdedigers van NAC komende weken niet inzetbaar

19 november 2019, 08:18

NAC Breda moet het de komende weken stellen zonder twee belangrijke verdedigers. Voorstopper Nacho Monsalve is tot de winterstop uitgeschakeld, terwijl ook linksback Javier Noblajas zo goed als zeker de komende twee wedstrijden tegen Jong Ajax en Jong PSV moet missen.

Monsalve begon dit seizoen als aanvoerder, maar raakte al snel geblesseerd bij de ploeg van Ruud Brood. De Brabantse ploeg hoeft voor de winterstop niet meer te rekenen op de diensten van de Spanjaard, hij heeft nog altijd last van een vervelende knieblessure. Dit is een behoorlijke tegenvaller voor NAC, al was het alleen al gezien het grote aantal tegentreffers in de laatste vijf wedstrijden namelijk tien.

Met Noblejas is het iets minder zwaar gesteld, maar ook hij is hoogstwaarschijnlijk geen optie voor de komende twee wedstrijden met Jong Ajax en Jong PSV. De linksback speelde twee weken geleden nog mee tegen Almere City, maar had daarvoor ook al een wedstrijd gemist vanwege een kuitblessure. Daar heeft hij nu weer last van, de precieze ernst van de kwetsuur is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen