Argentinië en Uruguay spelen gelijk door late goal Messi

Argentinië en Uruguay spelen gelijk door late goal Messi

18 november 2019 – Argentinië en Uruguay hebben maandag in het Israëlische Tel Aviv met 2-2 gelijkgespeeld. Louter grote namen scoorden in de oefenwedstrijd tussen de Zuid-Amerikaanse landen. Namens de Uruguayanen waren Edinson Cavani en Luis Suárez trefzeker, terwijl Sergio Agüero en Lionel Messi de Argentijnse doelpunt voor hun rekening namenHet oefenduel startte met één Eredivisie-speler binnen de lijnen: Nicolás Tagliafico, die zijn 25ste interland speelde. Bij Uruguay hield PSV-middenvelder Gastón Pereiro negentig minuten de bank warm. Messi, die in het oefenduel met Brazilië (0-1) het enige doelpunt van de wedstrijd maakte, startte en vormde met Sergio Agüero en Paulo Dybala de Argentijnse aanval.

Met zijn vijftigste doelpunt voor Uruguay opende Cavani na ruim een halfuur de score. De aanvaller kreeg de bal teruggelegd van Suárez en tikt van dichtbij binnen Uit een vrije trap van Messi maakte Agüero met een kopbal de gelijkmaker, waarna Uruguay via Suárez weer de leiding nam. De aanvaller van FC Barcelona knalde een vrije trap vanaf twintig meter in de kruising.

Uruguay stevende af op een overwinning, tot Messi in blessuretijd toesloeg. Vanaf de strafschopstip zorgde hij ervoor dat de vriendschappelijke interland in een 2-2 gelijkspel eindigde.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. dinsdag 27 oktober 2020

  2. maandag 26 oktober 2020