CSKA Moskou
0 – 0
Feyenoord

Vermoedelijke opstelling Oranje: Stengs en Aké starten

Vermoedelijke opstelling Oranje: Stengs en Aké starten

18 november 2019 – Door de afwezigheid van Virgil van Dijk, Ryan Babel en Marten de Roon moet bondscoach Ronald Koeman dinsdag noodgedwongen zijn elftal op enkele plekken wijzigen. Het Algemeen Dagblad denkt te weten hoe Oranje zal spelen tegen Estland. In de vermoedelijke opstelling is een basisplaats voor Calvin Stengs en Nathan Aké.Koeman gaf maandag op de persconferentie aan dat hij zijn keuzes gaat maken op basis van 'de frisheid en fitheid' van de spelers. "Ook is het een mogelijkheid om spelers een kans te geven, die anders niet hadden gespeeld. Er vallen wat plekjes open ten opzichte van de vorige keer", liet de bondscoach weten.

Centraal achterin lijkt Koeman te opteren voor Aké. Stefan de Vrij, die tegen Noord-Ierland (0-0) niet inzetbaar was, is er tegen Estland wel weer bij. Hij is echter niet fit genoeg om te starten. Memphis Depay ontbrak in Belfast, maar start dinsdag vermoedelijk gewoon. Op de rechtsbuitenpositie verdrijft Stengs Feyenoord-aanvaller Berghuis uit de basis.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Cillessen; Veltman, Aké, De Ligt, Blind; Pröpper, Wijnaldum, F. de Jong, Stengs, Memphis, Promes

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020