Hazard blikt vooruit op het EK: "Vooral mentaal zijn we gegroeid"

18 november 2019, 20:24   Bijgewerkt: 18 november 2019, 20:29

België heeft zich al lang en breed geplaatst voor het EK, maar kan de kwalificatiecampagne extra kleur geven door dinsdag Cyprus te verslaan. Lukt dat, dan hebben de Belgen alle EK-kwalificatieduels gewonnen. "Het gebeurt zelden dat een ploeg daar in slaagt en dat is nu dus zeker ons doel", aldus Eden Hazard.

België was vorig jaar een belangrijke kandidaat voor de wereldtitel, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met de derde plaats. Zijn de Rode Duivels er sindsdien op vooruitgegaan? "Ik vind dat moeilijk om te zeggen", zegt Hazard, geciteerd door Het Laatste Nieuws. "Dat is afhankelijk van de resultaten. Als we nu 30 op 30 halen, zijn we beter dan ooit. Als we op het EK vierde worden, dan zijn we minder goed dan op het EK."

Hazard weet dat de Belgische formatie nu in elk geval meer ervaren is dan een jaar geleden. "Vooral mentaal zijn we nog wat gegroeid. Als we écht beter willen worden, dan is het vooral ook goed om ons aan te kunnen passen. Hoe meer facetten van het spel we kunnen spelen, hoe meer wapens we in huis hebben. Die dingen proberen we nu te leren. We hebben nog zes maanden tot het EK. De bedoeling is om met zoveel mogelijk wapens te kunnen starten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen