Dilrosun weinig genoemd: "Denk dat ik wel een kans krijg"

18 november 2019, 18:32

Het is dinsdag exact een jaar geleden dat Javairô Dilrosun debuteerde in het Nederlands elftal. De inmiddels 21-jarige aanvaller kwam als invaller binnen de lijnen tegen Duitsland (2-2), maar moest zich door een blessure al na twintig minuten laten vervangen. Dat waren zijn enige en voorlopig laatste minuten in Oranje. Dilrosun heeft echter goede hoop dat hij mee gaat naar het EK.

Dilrosun moest zich de voorbije interlandperiodes melden bij Jong Oranje en wordt derhalve ook steeds minder vaak genoemd als mogelijk lid van de EK-selectie van bondscoach Ronald Koeman. "Als ik zo door blijf gaan, of het nog beter doe, denk ik dat ik wel een kans krijg om het te laten zien op het EK", laat Dilrosun aan het Algemeen Dagblad weten dat hij vertrouwen heeft dat hij wordt geselecteerd.

De aanvaller van Hertha BSC maakte dit seizoen drie doelpunten in de Bundesliga en gaf twee assists. "Er wordt in Nederland niet veel naar de Bundesliga, naar Hertha gekeken. Dus dan praten ze ook niet over je. Dat doet mij niet echt wat. Als ik steeds op het scoreformulier sta met goals en assists, spreekt dat voor mij voor zich", zegt hij. "Het is ook niet dat ik wíl dat mensen over me praten, of zo. Ik wil presteren en als ik dat doe, gaan ze misschien vanzelf over me praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen