Management Lato denkt aan winters vertrek bij PSV

Management Lato denkt aan winters vertrek bij PSV

18 november 2019 – Toni Lato vertrekt mogelijk al na een half jaar bij PSV. De van Valencia gehuurde linksback komt in Eindhoven niet aan spelen toe, waardoor de kans steeds groter wordt dat Lato in de winterstop zijn biezen pakt. "Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt", aldus een woordvoerder van makelaarskantoor Toldra Consulting tegenover het Eindhovens Dagblad.Een maand geleden liet Toldra Consulting nog weten dat er 'geen enkele indicatie' was dat de 21-jarige Lato eerder dan komende zomer zou vertrekken. Sindsdien is de situatie van de Spanjaard niet verbeterd. In de Eredivisie heeft Lato nog altijd geen speeltijd gekregen. "Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed", stelt het management.

Voor Lato is er interesse van Spaanse clubs. "Let wel, Toni heeft niets tegen de club PSV. Hij heeft er buiten het veld goed naar zijn zin en het bevalt hem er als mens prima. Maar de situatie als voetballer is nu natuurlijk niet zoals die moet zijn", gaat de woordvoerder verder. "Blijft dat zo in de komende weken, dan lijkt het logisch en beter dat Toni in de winter weggaat. Dat zullen we pas definitief in de loop van december weten als de komende wedstrijden zijn gespeeld."

In een lokale krant in Spanje werd gerept over een boete voor de Eindhovenaren als Lato geen enkele wedstrijd voor PSV speelt. "Ik weet niet of er zo'n bepaling in het contract zit", reageert Lato's management daarop.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 12 december 2019

  2. woensdag 11 december 2019