Beroep Brugge afgewezen: Vormer moet schorsing uitzitten

18 november 2019, 16:46

Ruud Vormer moet ook de wedstrijd tegen Galatasaray vanaf de zijkant toezien. De middenvelder werd na zijn rode kaart tegen Real Madrid voor drie duels geschorst, Brugge ging in beroep om de schorsing terug te brengen naar twee wedstrijden, maar de UEFA wil hier niks van weten en wees het verzoek naar de prullenbak.

Club Brugge moest Vormer al missen in de twee wedstrijden tegen Paris Saint-Germain en hoopte in de belangrijke wedstrijd tegen Galatasaray weer te kunnen beschikken over de Nederlander. De UEFA heeft echter besloten dat Vormer zijn volledige schorsing moet uitzitten, melden verschillende Belgische media.

De voormalig speler van Roda JC en AZ kreeg de rode kaart, omdat hij in het 2-2 gelijkspel tegen Real Madrid scheidsrechter Georgi Kabakov uitgescholden zou hebben. Brugge staat derde in de poule en heeft daarmee één puntje meer dan Galatasaray. De confrontatie met Brugge is cruciaal voor de derde plek en dus een ticket voor de Europa League knock-out fase.

Door de schorsing kan Vormer pas weer in de laatste wedstrijd van de Champions League-groepsfase meedoen. Dan ontvangt Brugge de ploeg van Zinedine Zidane. Club Brugge staat met 2 punten derde in de groep, net voor Galatasaray (1 punt). PSG (12 punten) en Real Madrid (7 punten) voeren de groep aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen