Douglas wil bij FC Emmen carrière nieuw leven inblazen

18 november 2019, 16:11   Bijgewerkt: 18 november 2019, 21:39

Douglas Franco Teixeira, oud-verdediger van FC Twente, heeft zich aangeboden bij FC Emmen. De mandekker, beter bekend als Douglas, zit zonder club nadat zijn contract bij Sporting Portugal ontbonden werd. "Ik ben klaar om weer op het veld te staan en wil graag weer voetballen", sprak hij onlangs in gesprek met de NOS.

De verdediger (op archiefbeeld) streek in 2007 voor het eerst neer bij FC Twente en speelde zes jaar voor de Tukkers. Eind 2011 kreeg de in Brazilie geboren zelfs een Nederlands paspoort en werd hij geselecteerd voor het Nederlands elftal, maar verder dan een plek op de bank in de wedstrijd kwam het nooit. Inmiddels zit de verdediger al een aantal jaar zonder club, maar nu zou hij zijn diensten hebben aangeboden bij FC Emmen, meldt RTV Drenthe.

Na zijn succesjaren bij FC Twente, met onder andere een landstitel, een KNVB-beker en twee Johan Cruijff-schalen, maakte hij omzwervingen bij Dinamo Moskou en Trabzonspor. Hierna streek hij neer bij Sporting Portugal, maar daar werd zijn contract verbroken nadat hij gebruik had gemaakt van een verboden middel.  Het is nog niet bekend of de Drentse club wel in zee gaat met Douglas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen