Bale kan ook in cruciaal kwalificatieduel van Wales starten

18 november 2019, 15:44

Ook in het beslissende kwalificatieduel met Hongarije kan Gareth Bale starten bij Wales. Dat zal de wenkbrauwen bij Real Madrid extra laten fronsen. De voormalig duurste speler ter wereld kon de laatste zes wedstrijden van zijn club niet spelen wegens een kuitblessure.

Bale speelde zaterdag in en tegen Azerbeidzjan (0-2) een uur mee, waarna bondscoach Ryan Giggs hem verving voor Aaron Ramsey. Voor Ramsey was het belangrijk minuten te maken, ook hij meldde zich niet okselfris bij de nationale ploeg van Wales. Voor het duel van dinsdag met Hongarije heeft Giggs zijn beide sterren tot zijn beschikking. "Bale en Ramsey zijn klaar om te beginnen. Ze kregen de minuten die ze nodig hadden", citeert Sky Sports Giggs. "Iedereen in de ploeg is beschikbaar."

De wedstrijd van morgen is van groot belang. In de thuiswedstrijd tegen directe concurrent Hongarije staat voor Wales een ticket voor het EK op het spel. Wales moet winnen voor directe kwalificatie. Bij een gelijkspel is de kans groot dat Slowakije de lachende derde wordt, mits de Slowaken winnen van Azerbeidzjan. In de kwalificatiegroep van deze landen is het reeds uitgespeelde Kroatië al verzekerd van een plaatsingsbewijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen