VVV's interim-coach Driessen wil vertrouwen terugbrengen

VVV's interim-coach Driessen wil vertrouwen terugbrengen

18 november 2019 – VVV-Venlo's interim-coach Jay Driessen wil het vertrouwen snel terugbrengen bij zijn elftal. De oefenmeester werd als opvolger van Robert Maaskant in elk geval tot en met de winterstop aangesteld en hoopt snel resultaat te boeken. "De spelers moeten weer hard gaan werken voor de club en alles doen om wedstrijden te winnen."Dat zei hij op het clubkanaal bij zijn rentree bij VVV-Venlo, waar hij tot vier maanden geleden werkzaam was als assistent-coach van Maurice Steijn. "Het voelt heel vertrouwd en lijkt bijna alsof ik niet ben weggeweest", zei Driessen, die 'door omstandigheden' eerder vertrok uit Abu Dhabi. "Het voelt vertrouwd en heerlijk. Toen de club mij vroeg, voelde het goed aan. Ik heb VVV-Venlo constant gevolgd."

Lees ook: VVV-Venlo strikt oude bekende Driessen als noodverband

Dat Driessen de selectie goed kent, is een voordeel. "Ik heb deze ploeg een aantal keer zien spelen, ook met de nieuwe jongens. Vorig seizoen heb ik ook al een aantal van hen bekeken en de spelers die er al zaten, ken ik op mijn broekzak. Dus ik ken het team vrij goed", aldus Driessen.

Het belangrijkste is dat er snel resultaat wordt geboekt. "Ik ga proberen om weer vertrouwen te geven aan de ploeg, die dat momenteel weinig heeft. Ik heb heel veel vertrouwen in het team, alle gezichten moeten weer dezelfde kant op staan. Het doel is om snel boven de streep te komen en de ploeg en de club in de Eredivisie te houden."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020