Ook Babel haakt af voor laatste kwalificatieduel met Estland

18 november 2019, 10:29

Ook Ryan Babel laat het duel met Estland schieten. De aanvaller is niet ongeschonden uit de wedstrijd tegen Noord-Ierland gekomen. Daarom keert hij terug naar zijn club Galatasaray. Virgil van Dijk verliet zondag vanwege privé omstandigheden het trainingskamp. Daarnaast is Marten de Roon geschorst voor de laatste wedstrijd in de EK-kwalificatie. Ook hij verlaat Oranje.

Dat betekent dat Ronald Koeman met een 22-koppige selectie toewerkt naar het duel van dinsdag in de Johan Cruijff ArenA. De bondscoach zal drie noodzakelijke wijzigingen moeten toepassen in zijn basiself. Als Memphis Depay weer fit is, keert hij normaliter weer terug in de spits. Stefan de Vrij lijkt de logische vervanger van Van Dijk, mits de verdediger van Internazionale fit is. Hij zat tegen Noord-Ierland met Memphis op de tribune.

Davy Pröpper mag hopen op een basisplaats als vervanger van De Roon. Als Georginio Wijnaldum inzetbaar is, kan Koeman ook kiezen voor een middenveld met Wijnaldum, Frenkie de Jong en Donny van de Beek, of dus Pröpper.

Lees ook: alles wat je moet weten over de EK-loting mét Nederland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen