AZ hoopt topper tegen Ajax in eigen stadion te spelen

AZ hoopt topper tegen Ajax in eigen stadion te spelen

18 november 2019 – AZ hoopt de Eredivisie-topper tegen Ajax op zondag 15 december in het eigen AFAS Stadion te spelen. Als alles volgens schema verloopt, moeten de herstelwerkzaamheden tegen die tijd voltooid zijn. "We hopen op 15 december klaar te zijn en als alles meezit, is dat reëel", aldus Eenhoorn."Er moet nog wel wat gedaan worden. Deze week hopen we klaar te zijn met de demontage van het dak", laat de AZ-baas weten bij Studio Voetbal. "Uiteindelijk moeten we ook een vergunning krijgen dat het veilig is. Dat besluit de burgemeester. Op 1 december moeten we het wel weten."

Sinds het stadiondrama speelt AZ haar thuiswedstrijden in Den Haag. Tijdens de Europese campagne week de club ook een keer uit naar Enschede. Ondanks de problemen met de thuishaven, presteert AZ uitstekend met de huidige tweede plaats in de Eredivisie en Europese overwintering in het verschiet.  Eenhoorn: "Het is geweldig werken bij AZ. "Dat komt door al die mensen die er werken. Wat er op het veld gebeurt, is heel bijzonder. Geweldig hoe de staf en spelers dat doen. Maar ook buiten het veld wordt een topprestatie geleverd."

Eenhoorn over Feyenoord
Eenhoorn zelf werd dit jaar in verband gebracht met Feyenoord, dat in hem de ideale opvolger van Jan de Jong zag. Hij beweert zelf dat het niet aan de orde is geweest. "Vanaf april heb ik het gelezen, maar het is nooit concreet geworden."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 13 december 2019

  2. donderdag 12 december 2019