Ronaldo reageert voor het eerst op wissel: "Ik speelde niet goed"

Ronaldo reageert voor het eerst op wissel: "Ik speelde niet goed"

18 november 2019 – Cristiano Ronaldo bevestigt dat hij de laatste wedstrijden van Juventus speelde met een blessure. Daarmee onderstreept de Portugees de woorden van Maurizio Sarri, die zijn sterspeler wisselde tegen zowel Lokomotiv Moskou als AC Milan.Vooral de wissel tegen Milan deed veel stof opwaaien, omdat Ronaldo meteen de spelerstunnel indook en direct naar huis zijn zou gereden. Ronaldo reageerde zondag na het EK-kwalificatieduel tussen Luxemburg en Portugal (0-2) voor het eerst op de gebeurtenissen.

"In de afgelopen drie weken ben ik beperkt geweest. Iedereen weet dat ik niet graag word gewisseld. Niemand vindt dat leuk, maar ik begrijp het", laat Ronaldo weten aan A Bola. "Ik speelde niet goed in die twee wedstrijden. Ik was niet honderd procent fit. De gebaren na mijn wissel waren niet verkeerd bedoeld. Ik probeerde Juventus te helpen door geblesseerd te spelen."

Sarri over Ronaldo-wissel: "Het was beter om hem eraf te halen"

Ronaldo speelde deze interlandperiode beide kwalificatieduels mee. Afgelopen donderdag tegen Litouwen (6-0) maakte hij een hattrick en tegen Luxemburg was het een keer raak. Daarmee staat de teller op 99 doelpunten voor Portugal. De Iraniër Ali Daei is de enige speler die ooit meer dan honderd interlanddoelpunten maakte. Hij maakte er in zijn carrière 109.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 13 december 2019

  2. donderdag 12 december 2019