Engeland sluit kwalificatie af met zege, Mount scoort

17 november 2019, 20:08

Engeland heeft de EK-kwalificatie zondag prima afgesloten. De ploeg van Gareth Southgate rekende simpel af met Kosovo (0-4), al vielen de meeste goals pas in de slotfase. Engeland heeft daardoor zeven van de acht duels gewonnen.

Engeland deed het rustig aan in Kosovo en sloeg na een halfuur voor het eerst toe. Tottenham Hotspur-speler Harry Winks schoof binnen en maakte zijn eerste goal voor de nationale ploeg. Vervolgens duurde het lang voordat de 0-2 viel. Die kwam pas in de 79ste minuut tot stand. Kane liep de bal simpel binnen en maakte zijn twaalfde goal van de EK-kwalificatie. Hij staat nu op 32 goals voor Engeland.

Daar bleef het niet bij, want vijf minuten later was het alweer prijs. Marcus Rashford schoof knap binnen na een goede rush van Raheem Sterling. Ook Mason Mount mocht in de slotfase zijn eerste goal voor Engeland maken en hij legde daarmee de eindstand vast op 0-4. Voor Engeland had de wedstrijd weinig om het lijf, aangezien de ploeg al zeker was van deelname aan EURO 2020.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen