Go Ahead Eagles klimt door zege bij Telstar naar plaats vier

17 november 2019, 14:31

Go Ahead Eagles nestelt zich steviger in de subtop van de Eerste Divisie. Dankzij een 0-2 overwinning bij Telstar nestelt de ploeg van Jack de Gier zich voorlopig op de vierde plaats. Doelpunten van Elmo Lieftink en Julius Bliek maakten zondagmiddag in Velsen-Zuid het verschil.

In de beginfase van de eerste helft moest Go Ahead even op gang komen. Het initiatief was dan ook in handen van Telstar. Marcus McGuane liet de grootste mogelijkheid noteren. Een levensgevaarlijke knal leverde bijna de 1-0 op, maar doelman Hobie Verhulst haalde de bal knap uit de benedenhoek. Daarna begon het beter te lopen bij Go Ahead. Dat leverde voor de club uit Deventer ook goede kansen op. Echter werd de rust bereikt met een 0-0 stand.

Vroeg in de tweede helft was het alsnog raak voor Go Ahead. Een kopbal van dichtbij door Lieftink bleek keeper Anthony Swolfs te machtig. Kowet kreeg vervolgens mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen. Telstar streed voor wat het waard was, maar kon daarmee een nederlaag niet voorkomen. In de slotseconden zorgde Bliek voor de beslissing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen