Spoorboekje: beslissing in Groep D en Messi tegen Suárez

Spoorboekje: beslissing in Groep D en Messi tegen Suárez

18 november 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 18 november.
Wedstrijden

Argentinië - Uruguay (20.15 uur)
Normaal vormen ze samen een dodelijk duo, maar vanavond staan Lionel Messi en Luis Suárez tegenover elkaar. Voor Messi is het zijn tweede optreden voor Argentinië sinds de schorsing die hij overhield aan de Copa America. La Pulga fleurde vrijdag in de oefeninterland tegen Brazilië zijn rentree op door het enige doelpunt te maken. Ook vanavond wordt hij, net als Suárez in de basis verwacht voor oefeninterland, waarvan Tel Aviv het decor is.

Ierland - Denemarken (20.45 uur)
Een prachtige apotheose in Dublin: de winnaar plaatst zich rechtstreeks voor het EK, de verliezer gaat de play-offs in. Voor Denemarken is een gelijkspel ook voldoende. De Scandinaviërs gaan aan kop in groep D, met drie punten meer dan Ierland. Daartussen staat ook nog Zwitserland, dat vanavond het puntloze Gibraltar ontmoet. De eerdere ontmoeting eindigde onbeslist (1-1). Voor de return is één ding zeker: Denemarken mag zich opmaken voor een groene tornado.

Spanje - Roemenië (20.45 uur)
Roemenië kan het duel met Spanje gebruiken als opwarmertje voor de play-offs in maart. Het land liep vrijdag door de nederlaag tegen Zweden rechtstreeks kwalificatie mis. Dat betekende tegelijkertijd dat het Nederlands elftal de drie groepswedstrijden op het EK in Amsterdam speelt. Wanneer Roemenië de play-offs overleeft, is het sowieso een van de tegenstanders van Oranje in de poulefase. Zou Ronald Koeman vanavond alvast scouts sturen?

Voetbal op tv

20:30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma
20:45 uur: Spanje - Roemenië, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van EK-kwalificatieduel
20:45 uur: Ierland - Denemarken, Ziggo Sport Docu, live verslag van EK-kwalificatieduel
20:45 uur: Italië - Armenië, RAI 1, live verslag van EK-kwalificatieduel
23:30 uur: Samenvattingen van de EK-kwalificatiewedstrijden gespeeld op maandag, Ziggo Sport Voetbal

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 13 december 2019

  2. donderdag 12 december 2019