Nog foutloos België declasseert Rusland: "Indrukwekkend"

16 november 2019, 21:38

België kan absoluut als één van de kanshebbers voor EK-winst worden gezien. Het land won alle negen wedstrijden in de EK-kwalificatie, waaronder de uitwedstrijd tegen Rusland van zaterdag (1-4). België maakte in die wedstrijd grote indruk.

Door de zege is groepswinst in de kwalificatie een feit voor België. "We mogen heel tevreden zijn met onze eerste helft", zegt keeper Thibaut Courtois tegen Het Laatste Nieuws. "Die was indrukwekkend. We wisten dat dit een soort van finale was en dat de intensiteit belangrijk was. Als je dan zo'n eerste helft speelt en geen kansen weggeeft... De tweede helft lieten we hen teveel aan de bal. Wij konden de bal niet lang genoeg meer in de ploeg houden."

In het tweede bedrijf kreeg België bovendien een tegengoal. "Die tegengoal is spijtig, ik red eerst nog goed maar in de rebound stond er een man alleen. Dit Rusland heeft ook een goed WK gespeeld. Het is een heel stugge ploeg en naar wat ik lees is de kans groot dat we hen weer treffen op het EK. Het was een goeie waardemeter. Jammer wel dat alles al vastligt qua speelsteden, dat is niet het juiste opzet van een Europees kampioenschap. Maar hopelijk spelen we een mooi toernooi."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen