Koeman kiest Berghuis als verrassende vervanger van Memphis

16 november 2019, 19:04   Bijgewerkt: 16 november 2019, 19:38

Bij afwezigheid van Memphis Depay is Steven Berghuis de verrassende naam in de voorste linie van het Nederlands elftal. De aanvoerder van Feyenoord begint als rechtsbuiten tegen Noord-Ierland. De aanvalslinie bestaat daardoor uit Quincy Promes, spits Ryan Babel en dus Berghuis. Ook Donny van de Beek start in Belfast vanaf de aftrap.

Dat melden onder meer Voetbal International en De Telegraaf. Bondscoach Ronald Koeman zag niet alleen Memphis afhaken, maar ook Georginio Wijnaldum was ziek en is niet fit genoeg om te starten. Daarom is er een basisplaats voor Donny van de Beek. Stefan de Vrij is er vanwege een blessure überhaupt niet bij. Joël Veltman speelt als rechtsback, ten koste van Denzel Dumfries. 

AZ'ers op de bank

Myron Boadu en Calvin Stengs moeten dus hopen op een invalbeurt. Het tweetal van AZ begint op de bank en het is dus niet zeker of het duo al debuteert in Oranje.

Opstelling Nederlands elftal: Cillessen; Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, Van de Beek, Frenkie De Jong; Berghuis, Babel, Promes,

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen