Cardiff City stelt Harris aan als opvolger succescoach Warnock

16 november 2019, 15:18

Neil Harris is de nieuwe trainer van Cardiff City, dat uitkomt in het Engelse Championship. Dat heeft de club via de officiële kanalen naar buiten gebracht. Harris is de opvolger van Neil Warnock die begin deze week na een dienstverband van drie jaar opstapte bij de club die vorig seizoen nog in de Premier League speelde.

Harris tekent in Wales een contract tot de zomer van 2022. Hij moet met Cardiff City, waar voormalig FC Groningen-middenvelder Leandro Bacuna onder contract staat, de weg omhoog zien te vinden. Momenteel staat de club zeer teleurstellend veertiende. Mede daarom besloot Warnock de handdoek in de ring te gooien. Harris heeft door zijn komt naar Cardiff snel weer een baan als manager gevonden nadat hij begin oktober vertrok bij Millwall, waar hij sinds 2015 werkzaam was.

Lees ook: Warnock stapt na drie jaar op als trainer van Cardiff City

Cardiff is geen vreemde club voor Harris, omdat hij er in het verleden korte tijd op huurbasis speelde. "Ik heb alle vertrouwen in Neil vanwege zijn principes op en naast het veld en zijn enthousiasme om te slagen", zegt clubeigenaar Vincent Tan op de website van Cardiff City. "Ik ben blij hem deze kans te kunnen bieden en kijk ernaar uit om te zien wat hij met Cardiff City kan bereiken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen