De Vrij krijgt plekje in beste elftal Serie A na seizoenstart

16 november 2019, 13:22

Een mooie notering voor Stefan de Vrij. De centrale verdediger van Internazionale en het Nederlands elftal is opgenomen in het beste elftal van de Italiaanse Serie A tot nu toe in dit seizoen. Statistiekbureau Opta en tv-zender Sky Sports stelden het elftal samen op basis van data dat werd verzameld in de eerste twaalf competitiewedstrijden.

De Vrij is bezig aan een goede seizoenstart bij zijn club Inter. Hij speelde tien van de twaalf wedstrijden en bezet met zijn ploeg de tweede plaats in de Serie A, met maar één punt achterstand op koploper Juventus. De Vrij is één van de drie verdedigers in het beste elftal van de Serie A samen met Francesco Acerbi van Lazio Roma en Theo Hernandez van AC Milan. De doelman die zij in hun rug hebben staan is Wojciech Szczesny van Juventus.

Middenvelders Papu Gomez (Atalanta), Miralem Pjanic (Juventus), Marcelo Brozovic (Inter), Radja Nainggolan (Cagliari) en Luis Alberto (Lazio Roma) hebben ook een plekje gekregen in het elftal. De twee aanvallers die door Opta en Sky Sports zijn uitgekozen, zijn Romelu Lukaku van Internazionale en Ciro Immobile van Lazio Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen