Troostfinale wacht voor Oranje Onder-17: "Mijn wereld stortte in"

15 november 2019, 20:56

De vrijdag stond voor Oranje Onder-17 vooral in het teken van het likken van de wonden. De ploeg van Peter van der Veen verloor donderdag in de halve finale van het WK in de halve finale van Mexico (1-1) en maakt zich nu op voor de troostfinale tegen Frankrijk van zondag.

Het opladen voor die wedstrijd valt niet mee, zegt Youri Regeer. De middenvelder scoorde tegen Mexico de enige Nederlandse goal, maar was ook de speler die de laatste penalty miste. "Mijn wereld stortte in", blikt Regeer terug bij de NOS. "Ik probeer het een plekje te geven. Het was een kans, een droom. Die gaat niet door. Ik probeer het een plekje te geven, maar dat zal pas echt na het toernooi kunnen."

Peter van der Veen wil zijn team zo goed mogelijk prepareren voor het duel met Frankrijk om het brons. Die wedstrijd wordt zondag gespeeld. "Met mij gaat het inmiddels weer goed. Er zit een bepaalde teleurstelling in je lichaam, maar we moeten die teleurstelling snel achterlaten. We willen met de hele groep derde worden en deze reis fantastisch afsluiten", zegt de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen