Slot wil meer met AZ: "Ook een hele mooie uitdaging"

15 november 2019, 18:19

AZ-trainer Arne Slot kijkt tijdens de interlandperiode met een zeer goed gevoel terug op het afgelopen blok met wedstrijden. De ploeg won 5 van de 6 wedstrijden en scoorde daarin liefst 23 keer. Slot hoopt dat zijn ploeg de lijn kan doortrekken.

Tegenover RTV NH blikt Slot terug op de afgelopen periode met wedstrijden. "Heel goed, zeker als je kijkt naar hoe we dit blok zijn begonnen (2-4 verlies tegen sc Heerenveen, red. Dan is het heel prettig om te zien dat je daar zo op reageert als dat we hebben gedaan. Vijf keer op rij gewonnen, elke keer de nul gehouden en heel veel goals gemaakt."

Het opvallendste resultaat van AZ was de 0-4 overwinning bij PSV. "Als je ziet dat zij thuis zo lang ongeslagen zijn geweest en wij weten daar zo overtuigend te winnen… Dan is dat een heel bijzondere prestatie geweest. Maar dat vind ik ook van de twee Europese wedstrijden tegen Astana, die je over twee wedstrijden gezien met 11-0 wint."

AZ koerst af op Europese overwintering en staat in de Eredivisie tweede met vijf punten meer dan PSV. "We hadden onszelf niet in een betere uitgangspositie kunnen brengen dan dat we hebben gedaan. Nu moeten we, als die gasten straks weer terug komen, gelijk weer oppakken waarmee we zijn geëindigd in blok 3. Dat is ook weer een hele mooie uitdaging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen