Portugal-trainer Santos: "Ik heb nooit getwijfeld aan Ronaldo"

15 november 2019, 09:43

Cristiano Ronaldo maakte donderdagavond in de wedstrijd tegen Litouwen nog maar eens een hattrick voor Portugal. De Portugese superster zat bij Juventus niet helemaal lekker in zijn vel door een opspelende knieblessure en werd door zijn clubtrainer Maurizio Sarri twee keer vroegtijdig naar de kant gehaald. Fernando Santos, bondscoach van Portugal, is blij met Ronaldo en is niet meer verbaasd over zijn prestaties.

Ronaldo werd bij de laatste twee wedstrijden van Juventus vroegtijdig naar de kant gehaald, met name in de thuiswedstrijd tegen AC Milan ging de Portugees zichtbaar teleurgesteld naar de kant. De twijfels over zijn fitheid en vorm namen de vrije loop, maar Santos heeft nog getwijfeld aan zijn superster. "Het gaat goed met hem. Ik heb nooit getwijfeld aan zijn fitheid of vorm. Anderen hebben misschien twijfels over hem, maar die heb ik nog nooit gehad", sprak hij tegenover het Portugese RTP.

Ronaldo opende vroeg in de wedstrijd de score vanaf de strafschopstip en maakte nog voor rust zijn tweede. In de tweede helft liep Portugal simpel uit naar 6-0, waar CR7 de laatste goal maakte en zo zijn hattrick complementeerde. "Wij hebben een zeer gemotiveerde Ronaldo. Hij geeft altijd het uiterste en de drie goals vandaag zijn normaal voor hem. Iedereen praat nu over hem, maar dat vind ik niet zo gek."

Door de zege op Litouwen is Portugal nog altijd tweede in de poule achter het al geplaatste Oekraïne. Het heeft één puntje voorsprong op Servië en moet daardoor ook de laatste wedstrijd tegen Luxemburg winnen om een EK-ticket veilig te stellen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen