Klaver na afscheid bij Groningen: "Collega's zijn verbouwereerd"

15 november 2019, 08:36   Bijgewerkt: 15 november 2019, 08:41

Robbert Klaver heeft donderdag afscheid genomen bij FC Groningen. De commercieel directeur werd aan de kant gezet vanwege een verschil in visie, maar daar was volgens hem geen sprake van. "Ik bespeur vooral veel onbegrip bij de collega's die ik de hand heb geschud. Ze snappen het niet en reageren verbouwereerd", zei hij na zijn afscheid.

Tegenover het Dagblad van het Noorden gaat hij in op zijn afscheid, dat volgens hem niet te maken heeft met een verschil in visie. "Uiteindelijk voelt het alsof mij iets is afgenomen", laat hij weten. "Ik voel me gesteund door de 110 appjes en berichtjes die ik heb gekregen en de relaties die me hebben gebeld. FC Groningen heeft me zowel privé als zakelijk veel gebracht."

Lees ookBij FC Groningen vertrokken Klaver reageert: "Ik wilde niet weg"

Dat zijn taak voorlopig wordt overgenomen door Wouter Gudde, vindt Klaver wel gek. "We waren het erover eens dat ik me meer op strategisch niveau zou gaan bewegen met de focus op grote partners en dat we een salesmanager zouden aanstellen voor de verkoop van skyboxen en business-seats. Dat is een andere visie dan dat je dat er even bij doet", stelt hij. Een opvolger van Klaver is nog niet binnengehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen