Promes: "Wij willen in Noord-Ierland het EK-ticket bemachtigen"

15 november 2019, 08:10   Bijgewerkt: 15 november 2019, 09:23

Het Nederlands elftal speelt aankomende zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Noord-Ierland en als het aan Quincy Promes ligt stelt Oranje zich in die wedstrijd een EK-ticket veilig. Dan zal het wel moeten winnen of gelijkspelen tegen een tegenstander die het Nederland in de thuiswedstijd knap lastig maakte. "Mede door hun fysieke spel is het een hele moeilijke tegenstander", zei Promes.

Na een moeizame start heeft Promes zijn plek volledig gevonden bij Ajax, in de laatste drie wedstrijden was hij goed voor drie goals en één assist. "Of ik in de vorm van mijn leven zit? Dan lijkt het alsof alles perfect is. Maar ik ben kritisch op mijn spel, vind dat ik meer acties kan maken en nog meer moet doen. Qua goals en assists gaat het echter lekker en steek ik wel in een goede vorm", sprak hij in De Telegraaf.

In Oranje is de aanvaller van Ajax niet altijd zeker van een basisplaats, zo speelde hij niet in de thuiswedstrijd tegen Noord-Ierland. "Ik wil laten zien wat ik in mijn mars heb. Ik wil belangrijk zijn voor het Nederlands elftal en uiteindelijk mijn plek op het EK veiligstellen." Over de tegenstander van zaterdag is hij duidelijk. "We mogen de Noord-Ieren beslist niet onderschatten en al helemaal niet omdat we nu uit spelen. Mede door hun fysieke spel is het een heel moeilijke tegenstander."

Wanneer Nederland wint of gelijkspeelt tegen Noord-Ierland is de ploeg van Ronald Koeman zeker van een plek op het EK, weet ook Promes. "We willen in Noord-Ierland het EK-ticket bemachtigen en zullen daar alles aan doen", besluit de vleugelaanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen