'Ook directeur Van der Sar verlengt contract met vier jaar bij Ajax'

15 november 2019, 07:43

Edwin van de Sar gaat zijn contract bij Ajax met liefst vier jaar verlengen. De algemeen directeur stond in de belangstelling van diverse andere clubs – onder andere Manchester United flirtte regelmatig met zijn diensten -, maar geeft hiermee een stevig signaal af dat hij wil blijven. De contractverlenging zal vrijdagmiddag tijdens de aandeelhoudersvergadering in de Johan Cruijff Arena officieel worden. 

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. Daarmee volgt hij het voorbeeld van directeur voetbalzaken Marc Overmars, die enkele maanden geleden ook zijn contract verlengde in Amsterdam. Zodoende werkt Ajax niet alleen aan de continuïteit op het veld en van de technische staf, maar ook op de burelen in de Johan Cruijff ArenA.

Van der Sar is sinds 2014 werkzaam in zijn functie bij Ajax, waar hij na een moeilijke start inmiddels uitstekend functioneert. Voorganger Michael Kinsbergen is onder de indruk van Van der Sar's werk. "Edwin heeft goede mensen om zich heen verzameld en is enorm gegroeid in zijn rol. Hij straalt echt de CEO uit van een topclub", vindt Kinsbergen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen