In Noord-Ierland actieve Van Overbeek zet zijn geld op Oranje

In Noord-Ierland actieve Van Overbeek zet zijn geld op Oranje

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 november 2019 – Elvio van Overbeek is zaterdagavond aanwezig in het Windsor Park als Noord-Ierland en Oranje elkaar in de EK-kwalificatie treffen. De 25-jarige aanvaller is de enige Nederlandse speler die actief is op het hoogste niveau van Noord-Ierland. Hij verwacht niet dat de Noord-Ieren voor een stunt kunnen zorgen.

Via Nathan Aké heeft Van Overbeek kaarten geregeld voor de EK-kwalificatiewedstrijd, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad. "De kans dat Noord-Ierland het EK haalt, is heel klein. Ze moeten dus nog tegen Oranje en Duitsland... Dat is gewoon heel lastig. Al maakten ze het het Nederlands elftal in de Kuip heel lang moeilijk. Maar, Oranje gaat dit niet weggeven", voorspelt de aanvaller van Glentoran, de nummer vijf van de Noord-Ierse competitie.

Oranje heeft zaterdag aan een gelijkspel voldoende om zich te plaatsen voor het EK van volgend jaar. Het Nederlands elftal gaat samen met Duitsland aan kop in Groep C, waar Noord-Ierland een achterstand van drie punten heeft.

Reacties

gerelateerd