Koeman boekt met Oman derde zege in Aziatische kwalificatie

Koeman boekt met Oman derde zege in Aziatische kwalificatie

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

14 november 2019 – Erwin Koeman heeft donderdag met Oman de derde overwinning in de Aziatische WK-kwalificatie geboekt. Bangladesh werd met 4-1 verslagen, waardoor de Omani koploper Qatar tot één punt hebben genaderd.

Oman won de eerste twee kwalificatieduels en ging een maand geleden tegen Qatar. De ploeg van Koeman heeft zich donderdag gerevancheerd voor die nederlaag door een simpele zege te boeken op Bangladesh. Mohsin Al Khaldi, Rabia Al-Mandhar, Arshad Al Alawi en Amran Said Al Hidi maakten de doelpunten voor Oman.

Hoewel de weg nog lang is, zet Oman met de 4-1 zege een volgende stap richting het WK in 2022. De Aziatische kwalificatie bevindt zich momenteel in de tweede van de vier rondes. Naast de groepswinnaars plaatsen ook de vier beste nummers twee (van de acht poules) zich voor de derde kwalificatieronde. Qatar is als gastheer al zeker van WK-deelname, maar doet mee aan de kwalificatiecyclus om zich te kwalificeren voor de Azië Cup.

Lees ook: Van Marwijk loopt met VAE in Vietnam wederom averij op

Reacties

gerelateerd