Atlético Madrid tijdje zonder Costa, Arp valt weer uit bij Bayern

Atlético Madrid tijdje zonder Costa, Arp valt weer uit bij Bayern

14 november 2019 – Atlético Madrid moet het de komende tijd stellen zonder Diego Costa. De aanvaller kampt met een nekhernia en staat in elk geval de komende weken buitenspel bij de nummer drie van de Primera Division. Dat schrijft de club via de officiële kanalen.



Dat is een flinke aderlating voor Atlético Madrid, bij wie de spits een meer dan vaste waarde is onder Diego Simeone. Afgelopen weekend kwam hij tegen Espanyol nog wel even binnen de lijnen, maar deed dat als invaller. Atlético laat niet weten hoelang de spits uit de roulatie ligt, maar wel dat er een team van specialisten mee aan het werk gaat. Costa is een van de vaste spitsen van Simeone, al kwam hij de laatste duels vaak vanaf de bank.

Bayern moet Arp missen
Ook Bayern München kwam met vervelend blessurenieuws voor Fiete Arp: de negentienjarige spits kwam deze zomer over van Hamburger SV, maar kampt vooralsnog alleen maar met blessureleed. Hij brak eerst tijdens een training het wortelbeentje in zijn voet en was juist weer hard op de weg terug, maar heeft ditmaal een kwetsuur opgelopen aan zijn linkerarm, die om die reden in het gips is gezet. 


  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020