Osman hard op de weg terug bij Heracles: "Vervelende blessure"

Osman hard op de weg terug bij Heracles: "Vervelende blessure"

14 november 2019 – Heracles Almelo-middenvelder Mohammed Osman was in augustus opeens met de stille trom vertrokken uit het elftal van de Eredivisie-club. Dat hij vervolgens maanden zou ontbreken in Almelo, had niemand verwacht. "Het duurde veel langer dan verwacht, het is zo'n vervelende blessure", zei hij over zijn spierscheuring in zijn bovenbeen.Tegenover TC/Tubantia gaat hij in op zijn situatie. "Al een paar keer dacht ik: ik ben er weer, ik kan alles weer. Op de training ging het dan goed, als de spieren warm waren. Maar zodra het na afloop afkoelde, kwam de reactie in mijn bovenbeen weer", aldus Osman, die in drie maanden liefst elf Eredivisie-duels afwezig was.

"Het is voor het eerst in mijn carrière dat ik zo lang geblesseerd ben geweest", zei Osman, die wel op de weg terug is. "Het gaat beter. Ik train sinds anderhalve week met de groep mee. Soms stap ik uit voorzorg eerder uit, maar dat is niet omdat ik last heb. Binnenkort ga ik weer wat speelminuten maken. Ik denk echt dat het nu goed gaat komen."

Contractsituatie
Voor zijn blessure ging het bij Osman regelmatig over zijn aflopende contract bij Heracles Almelo, dat hij naar verluidt niet zou willen verlengen. "Ik heb bij Heracles aangegeven wat mijn ambities zijn, dat snappen ze ook. Ik zou graag een stap willen maken, dat is ook de reden dat ik hier voor 2,5 jaar heb getekend. Er is wat belangstelling, ook in Nederland. Maar wat ik zei: eerst weer dat veld op."

Lees ook: 'Heracles Almelo en Osman in impasse over aflopend contract'

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 februari 2021

  2. donderdag 25 februari 2021