Coremans moet terug onder de lat bij Sparta direct vissen

Coremans moet terug onder de lat bij Sparta direct vissen

13 november 2019 – Tim Coremans heeft woensdag zijn rentree gemaakt onder de lat van Sparta Rotterdam. De goalie maakte in een oefenwedstrijd tegen NEC weer de negentig minuten vol, maar moest wel liefst viermaal vissen. Er werd dan ook verloren (3-4), terwijl FC Groningen ook een oefenwedstrijd speelde, tegen Almere City FC werd er gelijkgespeeld (2-2).  Coremans heeft zijn vier duels van de schorsing erop zitten, na drie duels in de Eredivisie en een bekerduel. Vervanger Ariel Harush maakte geen beste indruk, al moest Coremans woensdag ook vaak vissen. Tom Overtoon, Ayman Selouf, Thomas Beekman en Anthony Musaba kwamen namens NEC allemaal op papier, waarbij Coremans er met name bij de treffer van Beekman niet goed uitzag.

Wie er tegen Vitesse onder de lat staat na de interlandperiode, is nog onduidelijk. Namens de ploeg van Henk Fraser maakten Joël Piroe, Dante Rigo en Lars Veldwijk de doelpunten.

Lees ook: Coremans krijgt vier duels schorsing voor kopstoot

FC Groningen – Almere City FC 2-2
Bij FC Groningen kwamen er voornamelijk spelers uit het tweede elftal in actie, onder wie Marco van Duin, Thijs Dallinga en Michael Breij. Dankzij treffers van Dallinga en Remco Balk kwam de thuisploeg ruim voor, maar Kenneth Aninkora en Nick Venema zorgden voor een gelijkspel.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 26 november 2020

  2. woensdag 25 november 2020