De Vrij: "Natuurlijk zou het leuker zijn als ik meer zou spelen"

12 november 2019, 23:18

Stefan de Vrij vindt zichzelf een betere verdediger dan tijdens het WK 2014, maar hij is in tegenstelling tot toen bankzitter bij Oranje. De speler van Internazionale heeft de pech dat hij het duo Virgil van Dijk met Matthijs de Ligt voor zich moet dulden. "Dat geeft ook de ontwikkeling van het Nederlands elftal aan en hoe goed dit team is", aldus De Vrij.

In Italië vinden ze het onbegrijpelijk dat De Ligt de voorkeur krijgt boven De Vrij. Waar de oud-Ajacied een stroef begin kent in de Serie A, maakt De Vrij een solide indruk bij Inter. "In het voetbal heeft iedereen een mening, dat blijft altijd zo. Ik kan er niet zoveel mee wat andere mensen vinden", zegt de voormalig Feyenoorder tegen RTV Rijnmond. "Dit is nu eenmaal de situatie en het doet er niet veel toe wat ik vind. De trainer heeft een keuze gemaakt. Het team draait goed en de resultaten zijn ook goed."

Het enige wat De Vrij kan doen is alles blijven geven. "Het is altijd leuk om mij hier te melden. Natuurlijk zou het leuker zijn als ik meer zou spelen. Desalniettemin is het een grote eer om deel uit te maken van deze groep. Ik moet zelf door blijven gaan met waar ik mee bezig ben. Dat ik heb ik altijd zo gedaan en blijf ik doen. Het is dan afwachten of ik een keer nodig ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen