Memphis voelt zich goed en hoopt te kunnen spelen

12 november 2019, 22:44

Zoals Memphis Depay zich nu voelt, acht hij de kans groot dat hij zaterdag kan spelen tegen Noord-Ierland. Een definitief uitsluitsel kan de aanvalsleider van Oranje echter nog niet geven. "Het gaat met stapjes vooruit", aldus Memphis.

De aanvaller van Olympique Lyon kampt met bovenbeenklachten, maar dat is geen reden om zich af te melden voor het Nederlands elftal. Hij wil dolgraag spelen. "Zoals ik mij nu voel, is die kans wel groot", zegt Memphis tegen Veronica. "Maar we moeten het van dag tot dag bekijken. We moeten zien wat het lichaam zegt en doet. Onnodige risico's moeten we niet nemen. Als de blessure zodanig was dat ik niet kon spelen, was ik hier ook niet geweest."

Lees ook: Koeman spreekt Berghuis aan

Dat Ronald Koeman een niet geheel fitte speler selecteert, zegt ook wat over de status van Memphis. "Ik ben belangrijk voor dit team", weet hij zelf ook. "En dit team is belangrijk voor mij. Ik wil er gewoon bij zijn. De vorige keer moest ik de tweede wedstrijd (tegen Wit-Rusland, red.) door een blessure vanaf de bank zien. Dat was moeilijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen