Lampard hanteert forse boetes wanneer spelers regels overtreden

12 november 2019, 22:25

Frank Lampard trekt de discipline flink aan bij Chelsea. Wie zijn regels overtreedt, moet daarvoor flink in de buidel tasten. De manager van de Londenaren hanteert een fors boetereglement op Stamford Bridge, zo is uitgelekt op social media.

Het gaat om duizenden euro's die speler moeten aftikken als zijn regels niet naleven. Het duurste grapje is te laat komen voor een training. Daar staat een boete voor ruim 23.000 euro voor. Te laat komen voor teambesprekingen kunnen de spelers beter ook niet doen. Per minuut komt er een kleine 6 duizend euro bij.

Relatief lagere boetes gelden voor te laat komen voor de wedstrijddag (2,9 duizend) en het af laten gaan van een telefoon tijdens het eten of een bespreking (duizend). De opgelegde boetes moeten binnen veertien dagen betaald worden, anders zet Lampard de verdubbelaar in

Verder heeft Lampard sinds zijn komst een paar algemene regels. Familie of gasten van spelers moeten 24 uur van tevoren aangemeld worden voor een training. Lampard moet dan nog wel zijn goedkeuring geven. De trainingsvelden zijn voor zaakwaarnemers verboden terrein.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen