Onduidelijkheid over opvolging van bondscoach Noord-Ierland

12 november 2019, 21:44

Bij Noord-Ierland heerst onduidelijkheid over de opvolging van Michael O'Neill. De bondscoach van de komende opponent van Oranje tekende vorige week bij Stoke City. In ieder geval heeft hij nog de leiding over EK-kwalificatieduels met Nederland en Duitsland. Maar of hij daarna ook nog aan het roer staat?

Noord-Ierland maakt via de reguliere kwalificatiecyclus nog een kans op het Europees kampioenschap en anders zouden de play-offs naar aanleiding van de Nations League ook nog uitkomst kunnen bieden. "Er is niet echt een wisseling van de wacht, want hij is er nog steeds", zegt Jonny Evans volgens BelfastLive. "Ik weet niet hoe alles nu precies in zijn werk gaat. Als we na de kwalificatie nog wedstrijden krijgen, heeft hij dan ook de leiding? Er wordt gezegd van wel. En wat als we ons plaatsen voor het EK?"

Evans is er hoe dan ook van overtuigd dat de Ierse bond een geschikte opvolger vindt voor O'Neill. Zolang de huidige bondscoach aan het roer staat, hebben de Noord-Ieren in ieder geval de tijd om de opvolging zo goed mogelijk te regelen. "Ik weet zeker dat de bond de juist man vindt. Michael was een geweldig aanstelling. Hij kreeg de steun na een stroeve start."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen