'Driessen keert terug bij VVV om kalenderjaar af te maken'

12 november 2019, 21:22

VVV-Venlo kiest voor Jay Driessen (50) als tijdelijke opvolger van Robert Maaskant. Zijn aanstelling wordt korte termijn officieel. De oud-speler van de Venlonaren staat tot eind 2019 aan het roer. Dat meldt De Limburger dinsdagavond. [a,https://www.vi.nl/nieuws/vvv-wil-driessen-terughalen-als-tussenpaus,_blank,Voetbal International ]voegt eraan toe dat assistent-trainer Mark Luijpers hem gaat bijstaan. Omdat het een tijdelijke aanstelling betreft, vervolgt VVV de zoektocht naar een definitieve opvolger.

Driessen vertrok afgelopen zomer nog samen met Maurice Steijn naar Al-Wahda. Dat avontuur was van korte duur. Al die jaren ervoor werkte Driessen in verschillende functies bij VVV. Hij gold als cultuurbewaker van de club. De komende weken is Driessen weer terug op het oude nest.

Echter beschikt hij niet over de vereiste trainerspapieren om tijdelijks als eindverantwoordelijke aan het roer te staan. De KNVB verleent daarvoor dispensatie voor vier weken, wat VVV de tijd geeft om verder te zoeken naar een geschikte trainer. Die dispensatie gaat in vanaf het duel met Twente op zondag 24 november, wat betekent dat Driessen het kalenderjaar afmaakt in Venlo.

"We willen eerst de afwikkeling van de contracten van Robert Maaskant en zijn assistent Raymond Libregts geregeld hebben", zegt directeur Marco Bogers tegen VI. "Daar zijn we nu mee bezig. Maar het klopt dat we Jay hebben gepolst. Hij is een kind van de club, een tactisch sterke trainer die onder Maurice ook altijd een belangrijke rol heeft gespeeld, iemand van wie wij denken dat hij de groep weer aan de praat kan krijgen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen