FC Twente
3 – 1
FC Groningen

Lewandowski eind december onder het mes, Salah zegt Egypte af

Lewandowski eind december onder het mes, Salah zegt Egypte af

12 november 2019 – Robert Lewandowski laat zich in de winterstop opereren aan zijn liesproblemen. Hij kan de resterende wedstrijden van dit kalenderjaar zonder risico spelen. Voor Bayern München is dat goed nieuws, de kampioen van Duitsland komt voor de jaarwisseling nog acht keer in actie.Lewandowski verkeert dit seizoen in bloedvorm. In alle vijftien wedstrijden - Bundesliga en Champions League - was de Pool nog trefzeker. In totaal staat de teller op 23 doelpunten. Ondertussen kampt Lewandowski wel met enig fysiek ongemak, maar grote gevolgen lijkt dat niet te hebben gezien het feit dat Lewandowski ergens eind december onder het mes gaat en de hersteltijd circa twee weken bedraagt. Een exacte datum voor de operatie volgt nog.

Het gaat om een lichte ingreep. Volgens Lewandowski ondervindt hij geen hinder aan zijn liesproblemen. Wat hem dan precies mankeert, blijft onduidelijk. "Het is een probleem met mijn lies, al heb ik momenteel geen last bij het lopen of schieten", aldus de spits.

Salah laat interlands schieten
Mohamed Salah laat de interlandperiode met Egypte schieten. De aanvaller van Liverpool kampt met een enkelblessure. Zijn land speelt de komende dagen in het kwalificatietoernooi voor de Afrika Cup tegen Kenia en de Comoren. Salah speelde zondag bijna de hele wedstrijd tegen Manchester City, waarin hij ook een keer trefzeker was.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 25 september 2020